Tuesday, June 9, 2009

Apple Gold

Assalammualaikum kepada sahabat merangkap pejuang2 setia DCL..

Apa khabar pejuang2 DCL semua? Semoga anda bertambah sukses dalam DCL. Oh ya, semalam petang Hafraz sempat ke HQ untuk tebus Apple Gold + Q She 100biji + Bidadari 375ml hanya dengan harga RM198.00 sahaja! Hmm.. cantik box dan botol krim Apple Gold ni.. Nak tengok?? Hehehe.. tu dia... jeng..jeng..jeng..

Set Apple Gold ni mengandungi Apple Facial Toner, Apple Bar, Apple Night Cream, Apple Moisturizer, dan Apple UV Cream. Semalam juga Hafraz dah guna sabun Apple Bar ni.. Memang kulit rasa lebih halus dan gebu.. Juga sesuai sangat untuk dijadikan hadiah istimewa buat isteri, sahabat istimewa juga sebagai hantaran perkahwinan! Bagi yang berminat, boleh call Hafraz +6019.288.5583 Tak rugi join DCL, banyak keistimewaannya! Sentiasa juga menerapkan konsep "MORE U GIVE, THE MORE U GET".. Semoga usaha pejuang2 DCL diberkati Allah SWT.

p/s: Malam ini jangan lupa, sahabat pejuang DCL terutama dibawah rangkaian HafrazDCL dijemput beramai2 memeriahkan acara Distributor Rally di Wisma Sejarah Kuala Lumpur! Jumpa di sanaaaaa!!

No comments:

Post a Comment